GEANNULEERD (Corona) 3e rondreis 10 – 17 mei: ‘RONDOM BARCELONA’

GEANNULEERD (Corona) 3e rondreis 10 – 17 mei: ‘RONDOM BARCELONA’

Programma in 8 dagen / 7 nachten,

volpension –water en wijn bij avondmaal inbegrepen.

Nederlandse gids en begeleiding.

 

Zondag 10 mei Afspraak om 04u00 op de luchthaven in Brussel. Vlucht met Brussels airlines naar Barcelona. Rechtstreekse transfert met begeleiding naar ons 4* hotel BLAUMAR in Salou. Het recent gerenoveerde hotel is het enige dat tegen de prachtige promenade ligt. Lunch in hotel. Namiddag welkomstdrank, voorstelling programma en een kleine wandeling door Salou. Avondmaal in hotel.

 

Maandag 11 mei Marktdag in Salou! We laten jullie vrij in de voormiddag. Lunch: Menu del dia in plaatselijk restaurant.  Namiddag bezoeken we CAMBRILS: de vissershaven, de vuurtoren, de oude toren, park Sama, …. Avondmaal in hotel.

 

Dinsdag 12 mei We bezoeken een ganse dag BARCELONA met gids; zowel met bus als te voet. Lunchen in Barcelona. Jullie hebben vrije tijd om te shoppen. Avondmaal in hotel.

 

Woensdag 13 mei Halve dag TARRAGONA. De historische stad ligt tegen de Middellandse zee. De arena, el balcon, de prachtige kathedraal, de vissershaven, het modène Tarragona staat allemaal op het programma. Lunch. Late namiddag vrij. Avondmaal in hotel.

 

Donderdag 14 mei Ganse dag: We starten in PENEDÉS om hier de mooiste en meest bekende bodega te bezoeken: La familia Torres. We krijgen een rondleiding door de wijngaarden, de wijnkelders, proeven enkele wijntjes en genieten van hun heerlijke lunch. Nadien rijden we verder naar de chocoladefabriek van SIMÓN COLL, krijgen een voorstelling van hoe chocolade wordt gemaakt en bezoek aan hun winkel. (Deze chocolade wordt ook verkocht door TodoAndalucía) Na de voorstelling rijden we naar MONTSERRAT, het klooster in de bergen. We genieten van de prachtige uitzichten, Bezoeken de kathedraal en luisteren we naar het ‘kippenvel krijgend’ jongenskoor. Avondmaal in hotel.

 

Vrijdag 15 mei Vrije dag. Geniet van de fitness, de wellness, het prachtige zwembad aan het hotel, Wandel door Salou op de promenade of naar de fonteinen, Geniet van de barretjes, terrasjes en lekkere restaurantjes. Lunch niet inbegrepen. Avondmaal in het hotel.

 

Zaterdag 16 mei Vandaag rijden we richting Valencia, PEÑISCOLA. Een prachtig bloemrijk stadje ten noorden van Valencia. Van daaruit rijden we terug naar de DELTA EBRO. Een prachtig natuurgebied, gekend voor de rijstplantages, rustpunten voor vele vogelsoorten, ….. We maken een boottocht op de Ebro. Lunchen ter plaatse. Avondmaal in het hotel.

 

Zondag 17 mei Vertrek naar België: We kunnen onze laatste dag rustig ontbijten om daarna terug in te pakken. Onze vlucht naar Brussel vertrekt om 15u00, aankomst voorzien 17u30

 

 

INBEGREPEN:

-23kg ruimbagage, 12 kg handbagage per persoon.

-Vervoer van de luchthaven BCN naar Salou en terug.

-Nederlandstalige begeleiding door onszelf gedurende de ganse reis.

-Alle verplaatsingen vanuit het hotel voor de geplande excursies.

-Nederlandstalige gids ter plaatse.

-Informatie pakket.

NIET INBEGREPEN:

-Verzekeringen

-Transfer naar luchthaven BRU en terug.

-Lunch op de vrije dag.

-Extra dranken en maaltijden niet voorzien in het programma.

-Fooien en persoonlijke uitgaven en niet voorziene transportkosten.

 

 

Prijs voor dit totaalpakket is 1.189 € per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Toeslag singlekamer: + 265 € voor de ganse periode.

Deze reis is samengesteld door TodoAndalucia in samenwerking met reisbureau Andy Sonck. Een erkend én verzekerd reisbureau. Lic: B2333

 

 

Todo Andalucia bvba | Brilstraat 5 | 9340 LEDE | 0475/ 310 524 | info@todoandalucia.be | BE-0828.512.830

  • Date 11/02/2020
  • Tags Groepsreizen