JAMÓN DE TREVÉLEZ

JAMÓN DE TREVÉLEZ

De leverancier van onze jamónes is een familie bedrijf dat middels authentieke methodes traditionele Spaanse Serrano ham droogt. Deze methodes zijn al bijna 200 jaar van generatie op generatie overgedragen. Wij bereiden onze ham in het kleine, Spaanse, wit-gewassen dorp Trevélez, gelegen in de regio genaamd La Alpujarra in de provincie Granada. Het dorp ligt op een hoogte van 1.750m.

Jamones Nevadensis TrevélezDit zuid-Spaanse dorp ligt in het hart van het Sierra Nevada Natuurreservaat, aan de voet van de hoogste berg op het Spaanse vasteland, Mulhacén, welke met een hoogte van 3.482m boven zeeniveau in de winter met sneeuw bedekt is.

Onze drooghuizen (“secaderos”), ofwel (“bodegas”), zijn dusdanig ontworpen om optimaal gebruik te maken van het microklimaat. De koude, zuivere, frisse lucht, in combinatie met het onvervuilde en beschermde gebergte, vormen de basis van onze traditionele Spaanse ham. Een product met zo’n zacht aroma en delicate smaak kan alleen worden bereid in onze omgeving en met behulp van een langzaam drogingsproces.

Onze klanten waarderen het beste dat de wereld van de traditionele Spaanse ham heeft te bieden, zoals een ham dat op 100% natuurlijk wijze is gedroogd. Uiteraard is onze Serrano Ham geheel vrij van kunstmatige voedingsstoffen, geheel vrij van conserveermiddelen en kleurstoffen. U kunt er van op aan dat wij u de meest natuurlijke, Spaanse gedroogde Serrano Ham zullen leveren, met als enige ingrediënten zeezout en varkensvlees.

Onze ham komt al bijna 15 jaar met een onafhankelijk certificaat van kwaliteit, het bewijs dat onze ham geheel vrij is van kunstmatige toevoegingen volgens de internationale standaard ISO 9001:2008. Dit allemaal dankzij onze geografische ligging van onze drooghuizen in de Alpujarra Granadina.

Wilt u graag onze héérlijke ham proeven? Naam dan snel een kijkje in onze webwinkel en bestel uw traditionele Spaanse Serrano Ham online!!

 

  • Date 22/01/2019
  • Tags Product in de kijker