Reizen

Samen met men man als reisagent kan ik onze exclusieve rondreizen bij jullie aanbevelen. Begeleide rondreizen, fly and drive, charme hotelletjes of logeren bij Belgen, de mooiste thema-routes in het binnenland  met de moto, fiets of te voet. Excursies, auto huren, … wij zorgen voor alles.

Andalucia is wellicht het meest besproken deel van Spanje, met z’n 8 provincies (waarvan 5 aan de kust grenzen) wisselen natuur en cultuur in een snel tempo. Altijd al de bekende steden Malaga, Cordoba, Sevilla en Granada willen bezoeken ? Het kan één voor één of mooi aan elkaar gerijgd…

Misschien zeggen steden u minder ? Dan is er het prachtige binnenland met verscholen witte dorpjes waar de tijd is blijven stilstaan met pareltjes van hotels van eenvoudig tot luxe…

Ook op gastronomisch vlak heeft Andalucia veel te bieden; de pure, eenvoudige Mediterraanse keuken zorgen voor fantastische maaltijden die helemaal niet duur hoeven te zijn. Wat dacht je van een typische schotel met forel en ham vergezeld van een glaasje lokale wijn  in het hoogst gelegen dorpje van Spanje ?

Spanje in het algemeen en Andalucia in het bijzonder is een katholiek land met tradities die tot op de dag van vandaag in ere worden gehouden; de heilige week met Pasen, elk dorp heeft zijn patroonheilige met elke jaar een feest (of twee), kerstmis,… gelegenheden die je moet ervaren hebben.

En dan is er nog de Flamenco; in elke stad is er wel een tablao waar je een voorstelling kan meepikken of als je geluk hebt ben je getuige van een spontane opvoering door de locals in een kleine dorpsbar.

Moe van het rondreizen en het opslorpen van alle indrukken ? Uitrusten op één van de vele prachtige stranden aan de verschillende costa’s is de oplossing

Zin gekregen om (terug) naar Andalucia te trekken ? We helpen u graag verder en werken hiervoor uitsluitend samen met gereputeerde agentschappen en lokale agenten. Zelf werken we onder de vleugels van een vergund reisbureau dat verzekerd is tegen financieel onvermogen.

Bezorg ons uw Andalusische droom en wij zorgen dat het werkelijkheid wordt.

Voorstel aanvragen