Winkel

Aanbiedingen

Solden, folder, einde seizoen of einde reeks, producten die we niet meer volgen, …. vind je hier.

Zolang de voorraad strekt.

Bekijk onze Aanbiedingen

Delicatessen

Al onze producten van (h)eerlijk olijfolie, olijven,  tapenades, rijst, (paëlla)kruiden, confituren, koekjes en nog zoveel meer zijn door ons persoonlijk uitgekozen en rechtstreeks geïmporteerd; je haalt dus niet alleen een lekker natuurlijk product in huis maar in de meeste gevallen ook een exclusief !

Wij zijn tevens uw ‘life’ paella adviseur. Alle producten voor uw heerlijkste paella vindt je bij ons.

Wil je onze winkel bekijken? Dan ben je welkom in de Brilstraat 5 te 9340 LEDE. Ik vertel je met veel enthousiasme de ‘historys’ van onze leveranciers. Vraag naar onze openingsuren.

Bekijk onze Delicatessen

Dranken

TodoAndalucía heeft de meest uiteenlopende Spaanse dranken in huis, met of zonder alcohol.

We hebben voor u de meest exclusieve dranken uit Spanje. Onze Sangria ‘La Fresquita’ waarvan wij de exclusieve verdeler in België zijn. Onze heerlijke wijnen uit de meest zuidelijke regio van Spanje; enkel bij ons te koop! Maar we hebben ook wijnen uit de regio  Huelva, Toledo, Rioja, …

Voor onze Espumante en Cava zijn één van de beste kwaliteiten uit Spanje. Ook deze vindt je enkel bij TodoAndalucía.

Tevens hebben we heerlijke sherry van Barbadillo, Exclusieve Gin, likeuren, digestieves, …. noem maar op.

Verschillende soorten Spaanse biertjes, heerlijke frisdranken, …

Onze Non-Alcoholic afdeling is een enorm succes. Gin, wijn, likeurtjes, heerlijke kant-en-klare cocktails, …. allemaal zonder alcohol.

Bekijk onze Dranken

Geschenkartikelen

TodoAndalucia heeft ook leuke geschenken voor  alle gelegenheden; olijfhout, tassen in palmriet en een uitgebreide collectie keramiek en terracotta die met de seizoenen meegaat. Alle keramiek is handgeschilderd en door onszelf ingevoerd je bent dan ook zeker van een exclusief cadeau te schenken.  Het aanbod in de winkel is groter dan in de webshop. In de winter hebben we de handgemaakte Moorse theelichtjes en lampen, in de zomer staat pronken onze vlinders, zonnetjes, bijtjes en nog vele andere leuke diertjes in onze winkel. Daarenboven zijn we exclusieve invoerde van de échte Spaanse keramieken bloempotten. Handgeschilderd met prachtige kleuren.
Op zoek naar iets specifieks ?  Contacteer ons; info@todoanadalucia.be  en misschien hebben we het wel op voorraad.

Bekijk onze Geschenkartikelen

Paella

TodoAndalucía behoort tot één van de beste paella adviseurs van België. We geven je een pak aan info tijdens onze workshops, of bij je paella aankopen in onze fysieke winkel, maar ook bij je online-bestellingen.

Wij hebben een volledig assortiment: van paellapannen, branders ( !ook verhuur!) alle ingrediënten, of volledige sets. Heel populair zijn onze zelf samengestelde cadeauverpakkingen waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

Meer info over onze workshops via het contactformulier.

Bekijk alles van Paella

Verzorgingsproducten

Voor de Spaanse verzorgingsproducten ben je ook hier op de juiste plaats. TodoAndalucía heeft het gamma van Aloë Vera en een volledig gamma op basis van olijfolie.

Daarnaast hebben we, op veel vraag van onze klanten, ook de klassieke- veel gebruikte producten door Spanjaarden in onze shop. Je hoeft dus geen koffer vol met de heerlijk ruikende bad of douche gels meer mee te brengen, wij hebben voor u alles in huis.

Bekijk onze Verzorgingsproducten